Vill du hyra smoking?

Kategorier Okategoriserade

När man ska vara fin och gå på speciella tillställningar, och man inte kan komma dit i sina snyggaste jeans, t-shirt eller ens en kavaj duger, ja då återstår bara att välja mellan frack eller smoking, om man är man.

Kläderna gör mannen

Att bära smoking gör verkligen att man känner sig extra fin. Bandet, och flugan, kavajen och de snygga smokingbyxorna gör att man verkligen känner sig fin. Till det krävs ett par riktigt snygga skinnskor med strumpor i samma färg som byxorna och skorna. Både strumpor, skor och byxor bör gå i samma färg, om man ska hålla sit till reglerna i smokingens förlorade värld.

Kan kvinnor bära smoking?

Som tjej på sådana tillfällen, gäller det att bära antingen kort klänning, kjol eller en längre klänning och kjol. Man bör inte bära byxor, som kvinna. Om det nu inte råkar vara så att man vill bära smoking, liksom männen. Det kan man komma undan med, om det nu skulle hända.Nu är det ju inte så många gånger det händer, att man blir bjuden på sådana tillställningar. Skulle det vara så är det bäst att köpa in en sådan smoking som passar dig, men är det så att det inte händer särskilt ofta att man får tillfällen att bära en smoking, är det bättre att hyra en sådan.

Hyra smoking en bra idé

Hyr man en smoking, behöver den inte hänga i onödan, oanvänd i ens garderob. Då lämnar man helt enkelt tillbaka den. Uthyrarna tar då hand om tvättning och pressning. Det är dessutom det mest miljövänliga. Om det kommer sig så att många andra, som du, endast vill ha en smoking då och då.