Så kan du se många år yngre ut!

Kategorier Skönhet och mode

Har du också tröttnat på att se gammal och trött ut? Det är inte så konstigt, det är vi många som gör. Som tur är kan man göra något åt det. Det är inte omöjligt. Och man måste inte lägga sig på ett operationsbord och i händerna på en kirurg. Det finns riktigt bra alternativ som inte inbegriper nedsövning, en skalpell och lång konvalescens. Här tar vi upp de utmärkta metoderna som finns för att kunna se bra mycket yngre ut än de år som du är.

Filler och Botox och V Soft Lift

Filler är injektioner som man injicerar i läppar, under ögon, i pannan eller någon annan del av ansiktet där man vill fylla ut så att huden lägger sig jämnt över ansiktet. Man kan spruta in Filler som lägger dig precis under huden för att släta ut huden.

Botox är Botulinumtoxin – ett nervgift som dödar nerven. Att den samtidigt slätar ut huden kom man på mest av en händelse. Sedan 1980-talet har man använt nervgiftet för att få huden att sluta rynka sig när man ler eller grimaserar.

V Soft Lift är trådar som man lägger i ansiktet och på så sätt lyfter ansiktet med trådarna. De läggs i ett rutmönster och genom att lägga dem i ansiktet så lyfter och formar man ansiktet på önskat sätt.

Kontrollera skönhetskliniken ordentligt

Överraskande nog finns det ingen myndighet som kontrollerar skönhetsklinikerna eller de material som de använder när de injicerar saker i våra ansikten, eller den personal som arbetar med detta. Aftonbladet har gjort reportage där de har kontrollerat de utbildningar och legitimationer som personalen påstår att de har på vissa skönhetskliniker, vilket visade att det på en del håll inte alls stämde. Dessutom kontrolleras inte det som används som injektioner på dessa skönhetskliniker, vilket gör att man själv kan råka ut för att användas som försöksperson på nya substanser.

Det är därför som man själv – tyvärr – måste göra kontrollerna och kontrollera om personalen har den utbildning som de påstår sig ha, vad injektionerna består av och så vidare. Man kan även kontrollera med Socialstyrelsen att det inte finns en massa klagomål på den skönhetsklinik som du funderar på att gå till.

Läs på så mycket som du bara kan innan du går dit. Fråga så mycket du bara kan i förväg. Kom ihåg att ingen annan gör det åt dig och att det är bättre att du uppfattas som besvärlig och tar reda på så mycket du bara kan innan de injicerar något i din kropp som du kan må dåligt av. Det är ju din kropp det handlar om och den är viktig.