Perfekt frisör på Kungsholmen

Kategorier Skönhet och mode

Har man flängt runt på olika salonger för att göra sig färdig inför ett speciellt event – då blir man mer än tacksam över att det finns en frisör på Kungsholmen som hjälper med flera detaljer.

Patricia hade länge längtat efter att bli med bjuden på någon av de tjusiga festerna inne i huvudstaden. Nu hade det äntligen hänt och plötsligt satte paniken in. Vad skulle hon ha på sig och vad var rätt look just nu? Hon ville verkligen inte skämma ut sig nu när hon äntligen hade chans att glänsa.

Datorn åkte fram och hon googlade på salonger i stan. Men det var en blogg som fick henne att stannar upp och läsa. Där skrev bloggaren om en frisör på Kungsholmen som var duktig på trendiga frisyrer.

Succé tack vare frisör på Kungsholmen

Hon passade på att titta in och boka en tid när hon var i närheten. Frisören rekommenderade färg och klippning i en fräck frisyr. Som pricken över i:et kunde de hjälpa henne med nya fransar och färgade bryn.

Varför inte hade hon tänkt och bokat in hela paketet. När hon senare stod klar framför spegeln och synade varje detalj hade det varit värt varje öre. Så snygg och inte bara det, färgen på håret passade perfekt med den nya klänningen. Den hade hon tagit med till frisören för att det skulle bli rätt kombination.

Nu kunde inget gå fel, det var hon säker på. Patricia kände sig redo att möta världen med förnyad energi och självsäkerhet. Läs mer om klippning på den här hemsidan: frisörkungsholmen.se