Omtänksam tandläkare i Bromma

Kategorier Tandhälsa

Det är viktigt att man känner sig trygg när man besöker sin tandläkare i Bromma. Tandläkarskräck är inget ovanligt oavsett om det gäller barn eller vuxna.

Anton hade inte sagt det till någon men han var livrädd för tandläkaren. Han visste att det var ologiskt. Tandläkarna idag är väl medvetna om mångas oro och jobbar ständigt med att få sina patienter att känna sig trygga. Men Anton kunde inte hjälpa det. Troligtvis var det ett trauma från de tidiga skolåren då de haft en tandläkare som var alla barnens skräck. Hårdhänt och barsk genomförde denne sina behandlingar utan någon som helst sympati. I vuxen ålder hade han aldrig upplevt något liknande och alla hade varit ytterst respektfulla. Nu hade han flyttat och behövde hitta en ny tandläkare i Bromma.

Tandhygienist istället för tandläkare i Bromma

Anton hade bestämt sig, nu skulle han våga erkänna hur det låg till. Han valde ut en klinik som låg nära lägenheten. Väntrummet var trevligt och då han kom dit fanns ingen patient i receptionen. Han bokade en tid för undersökning och berättade om sin tandläkarskräck. Tandläkaren hade blivit informerad och berättade vid besöket att de denna gång bara skulle göra en kontroll för att se hans tandstatus och lovade att det inte skulle göra ont. Besöket gick snabbt och han hade inga hål. De bestämde att nästa besök blev hos deras tandhygienist i Bromma. Vartannat år skulle han komma för kontroll hos tandläkaren. Det kändes bra och när han gick ut genom dörrarna kände han sig lättare om hjärtat.