En tandläkare i Solna ger dig nya tänder

Kategorier Tandhälsa

Ge inte upp för att tänder har ramlat ut. De går att ersätta med implantat som sitter fast ordentligt. Rådfråga din tandläkare i Solna, så får du den bästa hjälpen som finns, så du kan äta igen.

Du kan ha skadat dig eller av någon annan orsak ha förlorat tänder i munnen. Då är det givetvis besvärligt att äta. Kanske tror du inte att du kan få hjälp, för du vill ju inte ha någon glappande protes, så du gnager i dig maten så gott det går. Det låter lite konstigt, men så är det ofta, att man anpassar sig även till lite jobbiga situationer och vill inte vara till besvär. Kanske är det också av ekonomiska skäl. Men du behöver inte leva på soppa, för det finns hjälp att få.

Proteser eller implantat

Det finns olika sorters ersättningständer. Har man lite kvar av en tand, går den att bygga på. Kronor och bryggor är mycket vanliga, så bara fråga din tandläkare i Solna om vad de kan göra för dig. Det finns proteser, men det är också vanligt att man sätter in konstgjorda tänder som sitter fast med en titanskruv direkt i käkbenet. Fördelen är att just titan är ett ämne som på ett naturligt sätt växer fast, så det blir som en egen tand.
Det finns högkostnadsskydd och andra ekonomiska lättnader, och tandläkaren erbjuder ofta en avbetalningsplan, så kolla upp vad du har rätt till för bidrag enligt gällande regler, Det är kanske förmånligare än du tror.