Lyft volymen från magen till rumpan!

Kategorier Plastikoperationer

Har du någonsin önskat dig en mindre mage men en större rumpa, eller smalare lår, höft eller midja och en snyggare och mer välformad rumpa? Det är många som har önskat sig en rumpa som Jennifer Lopez, Kim Kardashian eller någon annan av skönheterna i kändisvärlden. Med metoden Brazilian Butt Lift är ett riktigt rumplyft möjligt. Den innebär att man tar bort det oönskade fettet, avlägsnar det som inte ska finnas och använder det som byggstenar för att forma din rumpa så som du önskar den.

Har du inget fett som går att använda i ett rumplyft kan man i stället forma rumpan med ett implantat. Då öppnar man muskeln gluteus maximus och på så sätt blir det en ficka i rumpan där man kan lägga in implantatet. Sedan gör man samma sak på den andra sidan av rumpan. När man syr igen såret syr man med ett material som inte behöver avlägsnas.

Skönhetsklinik i Stockholm

Den skönhetsklinik där Brazilian Butt Lift görs, ligger i Stockholm. Här råder vi alla att alltid mycket noggrant att ta reda på all som du bara kan när det kommer till operationer på din kropp. Vad som kan hända, hur du kan välja en klinik som är säker, som är seriös och har riktiga och legitimerade kirurger som är utbildade i Sverige, som har legitimerade sjuksköterskor som tar ansvar för operationen och efterbehandlingen. Det är ju en riktig operation som du genomgår när man suger fett ur kroppen och injicerar den någon annanstans.

Ska man göra en omfattande rumpoperation bör man vara så frisk det bara går innan operationen. Man bör inte röka, inte at blodförtunnande mediciner och det är viktigt att man kan ha en tid som konvalescent efter operationen.

Så går operationen till

Som patient är det mycket viktigt att du vet hur allt går till. Du bör veta hur du bör göra innan operationen och hur det kommer att bli efter den. Du bör alltid kontrollera kliniken där du gör ingreppet så att de har allt klart när det kommer till kompetens, noggrannhet och patientsäkerhet. Det är ju din kropp det handlar om, och den är viktig. Ingen annan än du kommer att vara lika noggrann med din kropp. Därför måste du vara noggrann när du väljer vem som skär i din kropp, och vem som tar hand om dig efter operationen.

Efter operationen bör du vara ledig, vilket gör att det rekommenderas att du gör detta under din semester så att du får vila och kroppen anpassa sig efter operationen. Läs mer om metoden med Brazilian Butt Lift för ett rumplyft på: rumplyft.nu.