Inte alltid som träning kan lyfta utseendet

Kategorier Skönhet och mode

Det är väldigt bra med träning. Man mår så mycket bättre när man väljer att träna, jämfört med att inte träna alls. Kroppen får en längre uthållighet, vi blir friskare än när vi inte tränar. Vi lever längre av träning, blodet pumpar runt i kroppen på ett bättre sätt.

Träning höjer livskvaliteten avsevärt

Allt blir i princip bättre när vi tränar, jämfört med att bara sitta stilla. Inte bara är det bra för hälsan, utan även för utseendet, på kroppen blir det bättre när vi tränar. Musklerna blir snyggare. Vi blir smalare och vi får en hälsosam look i ansiktet när vi tränar. Passar vi dessutom på att äta bättre för att vi tränar är det också ett plus för utseendet. Dock är det väl så att det inte hjälper att träna ett arbetspass innan man ska gå ut och vill vara snygg. Till det behöver man make-up som förbättrar utseendet.

Det är inte alltid så att vi betalar för kvalitet

När det kommer till köpet av make-up, måste vi tillstå att det inte alltid är så att man får det man betalar för. Vi har lärt oss, att om en vara kostar mycket är det för att kvaliteten är så mycket högre, men ser man på innehållet och börjar jämföra produkterna med varandra, inser vi att det inte skiljer särskilt mycket på innehållet mellan de olika varorna. Det vi i själva verket betalar för är märket. Vi gillar ju de dyrare varorna som Dior, Yves Saint Laurent och Clinique, men de tillverkas på liknande sätt som andra skönhetsprodukter, men som har ett lägre pris.

En sajt hjälper till att jämföra

Vill man kan man enkelt använda sig av en sajt, som gör jämförelserna åt en när det kommer till produkter för skönhet. Då ser man direkt att produkterna är väldigt liknande skönhetsprodukter men att det endast är priset som skiljer dem åt. Hur länge har man en kajal, en mascara, ett puder? Högst några månader. Sedan är det inte bra längre. Säg att man använder smink varje dag.

Hur mycket vill du slösa på make-up?

Hur mycket är man villig att betala för att köpa en ny kajal, mascara och puder, var tredje månad? Säg att dessa produkter kostar allt som allt 300 kronor. Det fyra gånger per år, vilket blir 1.200 på ett helt år. Säg i stället att man köper make-up grejerna för 1.000 kronor styck, vilket blir 3.000 kronor var tredje månad, vilket blir 12.000 kronor per år. Vilket väljer du? Det finns många andra saker som man kanske hellre vill göra för 12.000 kronor per år, eller hur?