Catering i Stockholm levererade mat till event

Kategorier Catering

För att göra det så smidigt så möjligt vid ett event är catering i Stockholm perfekt. Maten levereras och arrangörerna kan fokusera på annat som ska göras.

Äntligen var de igång igen. Det hade tagit sin tid men snart skulle Eva och Anki ha en dag fylld med olika yogaformer och föreläsning. Istället för att deltagarna själva fick ordna lunch hade de gjort det enkelt för både sig själva och dem genom att beställa catering. Maten skulle levereras och ställas i kylar på plats.

På så vis skulle det skapa en mysigare stämning i gruppen och de skulle inte tappa det lugn som yogaklasserna och meditationerna skapat. Deltagarna hade fått fyra olika sallader att välja mellan. Två av dem var vegetariska. De andra varianterna var med kyckling eller lax. Deltagarna hade gillat valmöjligheterna.

Catering anländer

Eventet började tidigt och deltagarna satt redo på mattan redan sju på morgonen. Efter det skulle Eva hålla en föreläsning om hur man kan förebygga stress. Under tiden föreläsningen varade skulle företaget för catering i Täby anlända. Anki skulle ta emot dem och ställa allt i kylen tillsammans med den dryck som redan fanns där.

Efter föreläsningen kom en grupp avslappnade deltagare ut till köket för att få varsin sallad, slå sig ner tillsammans och få möjlighet att prata en stund. För de som ville skulle Anki ta dem på en promenad innan det var dags för en kort föreläsning om chakran och ett följande yogapass kopplat till detta.