Hur fungerar LPG?

Kategorier Skönhet och mode

Att på olika sätt förändra huden utan att för den sakens skull behöva lägga sig på operationsbordet, tror många är helt omöjligt. Men det går faktiskt. Läs vidare nedan om behandling med LPG.

Många av de som gärna vill göra förändringar i sitt utseende och sin hud, tror att det därmed betyder att de måste lägga sig under kniven. För många kan detta scenario vara ganska så skrämmande och därav avstår många från att göra den förändring som de önskar.
Genom behandling med LPG behöver du inte operera dig eller utsätta dig för onödig smärta efter ingrepp och samtidigt få förbättrad hud och mindre celluliter. Det finns många fördelar med att göra denna typ av behandling. Däribland att du får en kroppsskulpterande effekt.

LPG – ett alternativ till fettsugning

LPG är en bindvävsmassage som hjälper kroppen att öka blodcirkulationen och lymfcirkulationen i kroppen. Genom detta så rensar kroppen ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska. Många som önskar göra fettsugning gör istället denna behandling och upplever väldigt bra effekt. Behandlingen sätter igång lipolysen vilket hjälper kroppen att släppa ifrån sig överflödigt fett. Behandling med LPG tar mellan en halvtimme till en timme. Det beror litegrann på vilket område du önskar behandla och hur stort området är. Du får bära en kroppsstrumpa under tiden som behandlingen pågår annars finns det inga andra särskilda förberedelser som behövs. Kom ihåg att dricka mycket vätska både inför och efter behandlingen. Detta på grund av att kroppen förlorar vätska av denna typ av behandling.