Har du testat V Soft Lift?

Kategorier Okategoriserade

Har du någonsin testat V Soft Lift? Det är en metod som gör att du slipper att lägga dig på operationsbordet. Du slipper långa konvalescenstider, du slipper smärtan som man tyvärr upplever när man opererar ansiktet. I princip kan man bara gå ut genom dörren efter ingreppet och gå till jobbet. Och det är bra!

Metoden som heter V Soft Lift kommer från Sydkorea. Den innebär att man lägger naturerna trådar i ansiktet och formar ansiktet precis som man önskar det. Varje tråd har små, små minihullingar i ändarna. Precis som om man hade ett rep med krokar i ändarna, kan man med de små, små hullingarna fästa trådändarna på olika ställen i ansiktet.

Från början ville man ha V-format ansikte

I Sydkorea har merparten av befolkningen en rund ansiktsform. Det är det typiska östasiatiska utseendet. Men i alla tider, ända sedan de olika världarna i Öst och Väst, har mötts, har man haft ett västerländskt skönhetsideal. Koreanerna har alltid velat ha ett V-format ansikte istället för ett runt. Plastikirurgerna har funderat över hur de kan åstadkomma det. Till sist utvecklades denna metod med Hyaluronsyra som man har lyckats få till trådar och är ett kroppseget ämne som man har lyckats väva in i ansiktet och forma det efter önskemål. När metoden kom till Västerlandet, omformades metoden, och anpassades så att man numera kan genomföra ansiktslyft utan kniv.

Fördelar med V Soft Lift

Fördelarna med V Soft Lift är många, bland annat är den den att patienterna slipper ha långa konvalescenstider. Man slipper ärr i ansiktet, och slipper risken för att operationen inte ger den effekt som man hade önskat. Dessutom är det alltid en risk att lägga sig på ett operationsbord. Och det riskabla kan vara att försänkas i narkos. Dessutom är en operation alltid en viss risk i sig. Med V Soft Lift kan man få lokalbedövning om man så vill, men man behöver ingen narkos.